icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Badeværelsestilbehør

Her finder du alt hvad du behøver af badeværelsestilbehør. Vi har alt fra spejle, håndklædeholdere og kroge til toiletbørster og sæbedispensere - kort sagt alt, hvad du behøver, for at understrege din personlige stil.

VVS Mester anbefaler

Pift badeværelset op med badeværelsestilbehør

Bliv inspireret af BadArkitekten til at skabe fornyelse på badeværelset med badeværelsestilbehør via linket nedenfor.

Læs artiklen

Badeværelsestilbehør

På alle badeværelser hører sig mange ting, både store og små, som fuldender rummet. Nok er de store ting som toilettet, badet og håndvasken nogle af de vigtigste ting, men for at opnå en god stemning har de mindre ting også stor betydning. Derfor finder du her alt, hvad du behøver af badeværelsestilbehør. Vi har alt fra spejle, håndklædeholdere og –kroge til toiletbørster og sæbedispensere – kort sagt alt, hvad du behøver for at understrege og personliggøre dit badeværelse. Fælles for alle vores produkter er, at de kommer i den bedste kvalitet fra de mest populære og anerkendte brands på markedet. Så hvad end du investerer i en ny badvæget eller nogle nye hylder til væggen, så får du lækkert design og gode materialer i en og samme pakke.

Alt i tilbehør

VVS Mester har som sagt alt, hvad du behøver af tilbehør til badeværelset. Du finder eksempelvis toiletpapirholdere og toiletbørster i flotte og enkle designs. Knager, der er næsten usynlige og falder i ét med væggen. Eller modsat knager, der er et lille kunststykke i sig selv. Du kan købe greb i mange forskellige former og designs, der kan give et frisk pust til dine nuværende låger og skabe. Find enkle hylder, der kan være en god løsning, hvis det kniber lidt med opbevaringspladsen på de mindre badeværelser. Det kan også være du trænger til lidt mere og bedre belysning på dit badeværelse. I så fald er det oplagt at gå på jagt efter nogle nye lamper. Du finder endda også moderne og stilrene toiletsæder, der kan få dit gamle toilet til at se mindst ti år yngre ud. Nogle gange skal der nemlig slet ikke så meget til, før badeværelset kan komme til at se helt nyt ud. Tilføj nogle nye farver eller skift sæbedispenseren eller dit tandskrus ud med et nyt, og pludselig giver du rummet helt nyt liv.

Et andet element, de færreste kan undvære på badeværelset, er spejlet. Pladsen foran spejlet kan måske endda være en arena for en mindre kamp i de tidlige morgentimer, for er der plads og tid til at alle kan bruge en stund foran spejlet? Hvis ikke, så kan et nyt og større spejl helt sikkert rode bod på dette. Eller måske er en opsætning med to spejle den perfekte løsning for dig og din familie? Mulighederne er altså rigtig mange, og du kan både nemt og billigt løse pladsproblemerne ved spejlet. Et problem, som de fleste husstande med mere en én beboer nok har oplevet op til flere gange.

Find nyt badeværelsesudstyr i vores webshop

Det kan hurtigt blive en dyr affære at renovere sit badeværelse fra top til tå, men oftest er det som nævnt slet ikke nødvendigt med den helt store renovation, eftersom små justeringer mange gange kan gøre en stor forskel. Velvalgt tilbehør er ofte det, der bestemmer stilen og stemningen, og på vores webshop her hos VVS Mester kan du kigge lidt rundt og blive overrasket over, hvor lidt der skal til. Er du en rigtig gør det selv-mand/kvinde, så kan du sikkert selv ordne rigtig mange af tingene og installere og montere dine nye produkter. Har du tværtimod ti tommelfingre, og mislykkes du altid med de håndværksmæssige projekter, du kaster dig ud i, så kan du bare læne dig tilbage i sofaen og lade en professionel fra din lokale VVS Mester hjælpe dig. Det eneste du skal gøre er at klikke ham med i kurven, inden du lægger din endelige ordre.

Vi har desuden vores fokus på, at det skal være nemt for dig at handle her på vores webshop. Derfor har vi gjort det yderst overskueligt både at gå på opdagelse blandt vores mange varer, men også at bestille dem hjem. Nu hvor du er her, så bør du desuden ikke gå glip af vores mange varer og produkter til køkkenet. Når badeværelset er på sin plads, kan det jo være det går op for dig, at køkkenet også trænger til en kærlig hånd.