icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Badeværelsesmøbler & Spejle

Her vores udvalg af badeværelsesmøbler, spejlskabe og tilbehør. Uanset om du bare mangler et ekstra skab, eller om du er ved at sætte hele badeværelset i stand, har vi lige det badeværelsesmøbel eller spejl, du mangler. Husk at din lokale VVS Mester gerne giver en hånd med opsætningen; han kan bestilles sammen med varen ved kassen.

VVS Mester anbefaler

Badeværelsesmøblets mange stilarter

Uanset hvilken stil, du har, kan du finde et badeværelsesmøbel, der passer til dig og dit badeværelse. Skal det være mørkt, så vælg sort mat eller coffee. Vil du gerne have et badeværelsesmøbel, der skiller sig ud, og er i et med naturen, så gå efter cedar grey eller eg. Er du i stedet mere til det klassiske badeværelsesmøbel, så gå efter blank eller mat hvid. Du bestemmer!

3 tips til badeværelset

1. Sæt lys på spejlet

Lyset på badeværelset er essentielt, når du skal lægge makeup, barbere dig eller andet. Her kan du med fordel købe et spejl med indbygget LED-lys eller nemt sætte lamper på dit nuværende spejl.


spejl med led
badeværelsesmøbler

2. Udnyt pladsen

Udnyt vægpladsen på badeværelset med højskabe og sideskabe. De fylder ikke på gulvet, men giver dig alligevel den - ofte nødvendige - ekstra plads.


3. Få styr på rodet

Køb rumdelere til dine skuffer og gør det dermed nemmere at holde styr på elastikker, barbergrej, vatpinde og hvad du ellers har i skufferne. Kort sagt: Gør det nemmere at holde orden.


rumdele

Badeværelsesmøbler & spejle

Når du skal indrette et badeværelse, så er der rigtig mange ting, der skal tages hensyn til. En ting er, at du sikkert gerne vil have et flot design, som du kan lide at se på, men det er også en god ide at overveje det praktiske i de ting, du vælger. Hvis tingene ikke fungerer for dig i dagligdagen, så bliver du lynhurtigt træt af det, og så kan det være altså lige meget, at det ser godt ud. Her på siden har vi samlet et udvalg af badeværelsesmøbler, spejlskabe og tilbehør. Uanset om du bare mangler et ekstra skab, eller om du er ved at sætte hele badeværelset i stand, har vi lige det badeværelsesmøbel eller spejl, du mangler.

Nyt look med nyt badeværelsesinventar

Hvis du føler for at skifte ud i inventaret på badeværelset, så er der meget inspiration at hente hos VVS Mester. Vi er nemlig eksperter i salg af alt til dit badeværelse lige fra toiletter, badekar og armaturer, til badeværelsestilbehør, -møbler og spejle.De fleste mennesker går relativt meget op i indretningen derhjemme. Der må gerne være en rød tråd og tingene skal helst se ud på en bestemt måde. Netop derfor kan du her på siden finde et udvalg af forskellige møbler, der alle varierer i størrelse, farve, materiale og stil. Se fx mellemstørrelse badeværelsesskabe her. Her kan du se de forskellige typer, der fås i forskellige træsorter, med og uden greb og med diverse funktioner som fx lys i skufferne og soft close. Måske har du et ældre badeværelse, der trænger til en renovering, eller måske du bare selv trænger til at se lidt fornyelse og har lyst til at ændre stilen. Heldigvis behøver det ikke være den helt store ombygning, der skal til for at forny et rum. Et nyt badeværelse kan nemlig billigt friskes op med nyt badeværelsesskab eller en ny håndvask med underskab - lækre baderumsmøbler, der er nemme at sætte op, og som vil give dig fornemmelsen af et helt nyt rum.

Her finder du badeværelsesskabe til alle behov

Alle de badeværelsesmøbler, som forhandles ved VVS Mester, er i utrolig høj kvalitet. Det betyder, at de selvfølgelig er skabt til det fugtige klima, der uundgåeligt er i et badeværelse. Derfor behøver du ikke bekymre dig om, om produkterne kan tåle vand og fugt, for det kan de naturligvis, og det er uanset, om du vælger den dyreste model eller en, der er mere budgetvenlig. Ud over diverse typer skabe, der alle tilfredsstiller forskellige behov, så finder du her også en masse badeværelsesspejle og spejlholdere. Når du leder efter et nyt spejl til badeværelset, så kan du finde dem i mange varianter på vores side. Vi har samlet spejle fra mange producenter, så du kan finde lige det spejl, der passer til din stil. Der findes nemlig en lang række variationer inden for spejle. Både form og størrelse varierer i høj grad, og derudover kan du også finde spejle med lys i, med tilhørende hylde eller et spejl med forstørrelseseffekt. Husk derfor at måle op på badeværelset, inden du køber et nyt spejl hjem.

VVS artikler af høj kvalitet

VVS Mester er en stor kæde af autoriserede installatører, der altid sætter kunden i fokus. Derfor har vi nøje udvalgt alle produkter og brands her på vores webshop, for at du udelukkende kan finde kvalitetsprodukter hos os. Vores fagfolk har ekspertviden omkring alle vores produkter, og dermed kan du finde god og kompetent vejledning samt professionel hjælp til montering og installering af dine nyindkøbte varer. Vi vil gerne have, det skal være så nemt og overskueligt for dig at handle i vores webshop. Derfor har vi fokuseret på at lave en brugervenlig side, hvor du nemt og sikkert kan klikke dine varer i indkøbskurven og gennemføre dit køb. Ved langt størstedelen af vores produkter er din lokale VVS Mester altid med i kurven, så du ikke sal bekymre dig om installation. Finder du ikke det produkt, du søger, kan du altid kontakte din VVS Mester, der kan hjælpe dig med at finde det du søger - og naturligvis også installere.