icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Badekar & Spabadekar

Skal du renovere dit badeværelse eller skal du bygge nyt badeværelse? Så skal du absolut overveje at anskaffe et badekar. Det er både en luksuriøs, bekvem og funktionel løsning. Du kan også gå all in og vælge et spabadekar, og således opnå maksimal luksus på badeværelset. Hos VVS-mester kan du altid få hjælp til monteringen ved blot et enkelt klik, når du betaler.

VVS Mester anbefaler

Hvad skal du være opmærksom på ved køb af badekar?

Indmuring eller plader?

Overvejer du at købe et rektangulært badekar, skal du være opmærksom på, at det som ugangspunkt er lavet til indmuring. Det betyder, at badekaret mures op med fliser på siderne. Ønsker du ikke dette, skal du tilkøbe plader til at sætte på siderne. Du finder både frontplader og gavlplader på nedenstående link.

Find plader
badekar
badekar

Gulvmonteret eller almindeligt armatur?

Et gulvmonteret armatur (eller et fritstående armatur) er placeret på gulvet i enten den ene ende af badekaret eller i den ene side. Det er således også oftest brugt til badekar, der er placeret midt i rummet og ikke op ad væggen. Skal dit badekar placeres op ad væggen eller indmures er et almindeligt badekararmatur et oplagt valg. Her kan du vælge mellem et enkelt armatur med én hane eller et armatur med kombineret brus og hane. Du kan naturligvis også kombinere badekar og bruseniche og således vælge et brusesystem. Valget er helt op til dig.

Guide til det perfekte badekar

Er du i tvivl om, hvilket badekar du skal vælge? Klik på linket nedenfor og læs BadArkitektens guide til det perfekte badekar.

Læs artiklen

Stort udvalg af badekar

Du har måske overvejet, om du skulle få anskaffet dig et badekar? Eller måske er der store eller små børn i huset, der har plaget om at få ét? Et badekar er selvfølgelig en af de lidt større anskaffelser til badeværelset, og det er ikke noget som alle og enhver har. Men der er mange gode grunde til at vælge et badekar. Et badekar er nemlig ikke kun en praktisk foranstaltning til at tage bad i. Det er også der, man slapper af. Der, man lader op efter en lang dag. Og er der børn i familien, vil de helt sikkert nyde masser af sjove stunder i karret. Du kan også læse i din yndlingsbog, imens du slapper helt af.

Med andre ord er badekarret en god løsning til både afstresning og alenetid, men også et sjovt indslag for de yngste i familien.

Badekar i mange former – og på tilbud

Du tænker måske, at du slet ikke har plads til et badekar, og at det sikkert fylder det halve af badeværelset. Men faktisk kan du i dag få badekar i et hav af forskellige former og modeller. Det betyder, at du ikke længere behøver at have et kæmpe badeværelse for at få plads til et badekar. Det kan være, at det skal være rektangulært, rundt – eller måske asymmetrisk? Eller måske passer et hjørnekar, et fritstående badekar eller ét med spa bedre til dit badeværelse? Der findes badekar til enhver smag, så uanset hvad du søger, finder du det i vores omfattende udvalg. Og du finder sikkert også et særligt godt tilbud blandt vores mange skarpe priser.

Trænger dit gamle badekar til udskiftning?

De ældre modeller kan ofte være meget store og besværlige at gøre rent. Ved at udskifte til en nyere model vil du opleve, at badekarret ikke behøver at fylde så meget, og at rengøringen bliver meget lettere med de nye, specialbehandlede overflader.

Er du i tvivl om, hvilket badekar du skal vælge, kan du blive inspireret her.

Nemt og overskueligt

VVS Mester er en kæde af cirka 60 autoriserede installatører, som alle har mange års erfaring med vvs-produkter og montering. Alle produkterne er godkendt af vores fagfolk, så derfor er du som forbruger også garanteret produkter i høj kvalitet fra de bedste producenter. 

Vi har lagt vægt på, at det skal være nemt at handle online. Derfor har vi også fokuseret på, at det skal være overskueligt for dig at finde både inspiration og produkter til bad og køkken. Vores varer er kun få klik væk, og vi leverer selvfølgelig lige til døren. Derudover kan du altid få din lokale VVS Mester til at installere. Læs mere her.